Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 (kalender) dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retourneren van je order (van je thuis naar de webwinkel) zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je ons retourformulier invullen.

Wanneer wordt mijn retour niet geaccepteerd.

  1. Producten mogen niet gebruikt zijn, er vindt tevens geen acceptatie plaats bij vlekken of viezigheid op het product;
  2. Het product moet in een onbeschadigde en originele verpakking (zak of doos) worden geretourneerd. (labels behoren hier ook bij);
  3. Het product dient binnen 14 dagen na bezorging retour te worden gezonden.

Indien het product niet voldoet, vindt er geen acceptatie plaats. Het retour zenden de geweigerde zending naar het afleveradres van de koper komen voor rekening van de koper. Afhankelijk van het product worden de retourkosten bekend gemaakt. Na de ontvangst van het bedrag wordt het product retour gezonden.

Naar welk adres mag ik mijn retour zenden?

Waterkering-Badkamer.nl
Smalriemseweg 59
4112 NB Beusichem

Wanneer wordt mijn aankoopbedrag terug gestort?
Binnen 14 dagen na ontvangst van je retourzending.

Kosten retourneren
Kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.
Via de postbedrijven (PostNL, DHL, GLS en DPD) kun je zowel online als via het postpunt een retour-etiket kopen. De retour-labels zijn online vaak goedkoper. Mocht je hier vragen over hebben dan kan onze klantenservice je hier verder bij helpen.

Nederlands nl